Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Ειμαι εδω ξανα!





Αυτα ειναι μερικά απο τα τελευταία μου έργα που φτιάχτηκαν χάρη στην πολύτιμη βοήθεια της Σοφίας  http://sofiasvoyage.blogspot.de , της Ελευθερίας, http://eleftheriacreative.blogspot.de και των άλλων  κοριτσιών του βάλε φαντασία  http://decoupage.ning.com/
 Οσα ευχαριστώ κι αν πω ειναι λίγο μπροστά στην αγάπη που μου δείξανε . 
Δεν μου είχε μείνει τίποτα απο τα  υλικά μου  ουτε για δείγμα μετά την πυρκαγιά, και φυσικά δεν είχα και καμιά διάθεση να δουλέψω κάτι,  οταν όμως πήρα τις κούτες απο το εργαστήριο της Σοφίας  http://sofiasvoyage.blogspot.de Και τις άνοιξα... ηταν τέτοιος ο ενθουσιασμός μου, που δεν κρατιόμουν, ετσι... τα έκανα όλα πολυ βιαστικά και λαίμαργα,με συνέπεια να μη είναι και τόσο καλά οσο θα ήθελα, και είναι τα περισσότερα ατελείωτα. δεν με πειράζει όμως κάποια στιγμή θα τα τελειώσω. σας τα δείχνω γιατί είμαι περήφανη που μπορώ ξανά να δημιουργήσω.
Ειμαι περήφανη που άρχισα πάλι να πατάω δειλά δειλά στα πόδια μου, και να σκέφτομαι θετικά (όσο γίνεται δηλαδή).
  Η ζωή προχωράει. ετσι πρέπει!
Οτι... καίγεται... διορθώνετε. και αν δεν γίνετε να διορθωθεί... η ζωή συνεχίζει να προχωρά και να απαιτεί να την ζήσεις και να πας παρακάτω... αν κάθεσαι και κλαις για το χθες, προσπερνάς το σήμερα και κάτι όμορφο που ισως είχε να σου δώσει... και χάνεις το αύριο. και.. πόσα αύριο μου έμειναν πια; 
Η μιζέρια δεν είναι για μένα. δεν μου ταιριαζει. στυλώνω τα πόδια μου ξανά στη γη και .. προχωράω. Με τη σιγουριά που μου  δίνει η πεποίθηση οτι έχω δίπλα μου ανθρώπους που με νοιαζοντε και με στηρίζουν. που ήταν εκεί. δίπλα μου όταν τους χρειάστηκα στα δύσκολα!!!
Η  οικογένεια (αδέρφια ξαδέρφια)  σου τυχαίνει και την έχεις σου αρέσει η όχι. τους φίλους όμως τους επιλέγεις, και τους κάνεις οικογένεια της καρδιάς σου.










































17 σχόλια:

Nena είπε...

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ....ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ....ΓΕΜΑΤΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ!!!!
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ....ΠΕΡΝΑ ΟΠΟΤΕ ΒΡΕΙΣ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΥ ΕΧΩ ΓΕΝΕΘΛΙΑ..
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΟΝΟ ΧΑΜΟΓΕΛΑ!!!

Evie είπε...

Χαίρομαι Δέσποινα που σε ξαναβλέπω, χαιρομαι για τα ωραια έργα σου αλλά πιο πολύ χαιρομαι για την νέα σου αρχή!!! Να είσαι πάντα καλά αγαπημένη!!!

jenny είπε...

Με μεγάλη μου χαρά σε καλωσορίζω και πάλι! Την είδα τη χαρά σου και χάρηκα κι εγώ. Η περιπέτεια έμεινε περιπέτεια και αυτό της αξίζει και χαίρομαι που δεν της έδωσες μεγαλύτερη αξία... Η καινούργια σου ανάσα και η καινούργια σου ζωή με τις καινούργιες σου φίλες και τα καινούργια σου όνειρα ελπίζω και εύχομαι να γίνουν καινούργια δημιουργήματα που θα μας δείχνουν την ψυχή σου....Καλωσόρισες ξανά Δέσποινα...

Harmony είπε...

Δεσποινάκι μου χαίρομαι πολύ που είσαι και πάλι μαζί μας! Τα λόγια σου θύμισαν σε όλες μας ότι δεν πρέπει να σπαταλάμε ούτε λεπτό και μην καθόμαστε να μεμψιμοιρούμε. Να είσαι πάντα γερή και χαμογελαστή!

Steam Tea Travels είπε...

Your work is so bright and pretty! Thank you for visiting our steamteatravels.blogspot.com
We will join you now by becoming Followers of your blog.
Happy Spring!
Rose

neli είπε...

Πολύ όμορφη δουλειά!!!!!
Εύχομαι κάθε τι κακό και στενάχωρο να μείνει πίσω και όλα στη ζωή σου να είναι ευχάριστα και δημιουργικά.

χρυσάνθη είπε...

Δεσποινάκι μόλις τώρα μαθαίνω για την περιπέτειά σου και λυπάμαι πολύ!!!Και αναρωτιόμουν τόσο καιρό που χάθηκες!Φαντάστηκα ότι είσαι βόρεια!!Δεν σου κρύβω βέβαια ότι μου πέρασε από το μυαλό ότι μάλλον δεν θέλεις να σε ενοχλούν!!!Επίσης χαίρομαι που είσαι δυνατή και κοιτάς μπροστά!!!Θα στεναχωριόμουν για το αντίθετο!!Τέλος καλό όλα καλά!!
Αν θέλεις στείλε μου με μέιλ το τηλ/νό σου και την διεύθυνσή σου!!!Θα χαρώ πολύ!!!

http://despoinasdecoupage.blogspot.com είπε...

Σε ευχαριστω Νενα. Χρονια σου πολλα.

http://despoinasdecoupage.blogspot.com είπε...

Ευη μου αγαπημενη, δεν σου το ειχα πει οτι θα σηκωθω ξανα; τα προβληματα ειναι ολα εκει, το σπιτι εξακολουθει να μην ειναι κατοικισημο, δεν θα επιτρεψω ομως ουτε σε ολα αυτα να με τσακισουν. τουλαχιστον... οσο μπορω θα το παλεψω.
Σε φιλω με αγαπη.

Despoina's Decoupage είπε...

jenny σε ρευχαριστω πολυ για τη θερμα σου λογια. Πρεπει να ειμαστε δυνατοι στις δοκιμασιες που μας φερνει η ζωη. οσο αντεξουμε. η ιδια η ζωη ειναι το δωρο,και εγω δεν ξεχνω πως ειμαι ζωντανη ακομα. Σε φιλω γλυκα.

Despoina's Decoupage είπε...

Ελευθερια μου, ετσι ειναι. οτι εκλαψα εκλαψα. τιποτα δεν διωρθωνετε με το να σκυβουμε το κεφαλι. Εγω μεσα στην ατυχια μου σταθηκα τυχερη, ειχα διπλα μου εσας που με βοηθησατε με καθε τροπο και σταθηκατε κοντα μου με ολες σας τις δυναμεις. Αυτο.. ειναι για μενα το σημαντικοτερο! οι ανθρωποι... η επαφη... η ανθρωπια.

Σε φιλω με αγαπη.

Despoina's Decoupage είπε...

Steam Tea Travels

Ευχαριστω!

http://despoinasdecoupage.blogspot.com είπε...

Νελη σε ευχαριστω πολυ καλη μου.

http://despoinasdecoupage.blogspot.com είπε...

Χρυσανθη μου! δεν ξερεις ποσο χαιρομαι που μου γραφεις! και εγω νομιζα τοιδιο για σενα. σου ειχα γραψει μια φορα και δεν μου απαντησες και φανταστηκα... Αστα αυτα τωρα... χαζογιαγια! Να σου ζησει!! τα τον; την; χαιρεσαι και να τον καμαρωνεις. υγεια και τυχη να του δεινει ο θεος!!!

Τωρα εδω και δεκα μερες ειμαι...βορια... θαυμα τι να σου πω.. ξερεις εσυ... θα σου στειλω τηλεφωνο η.. γραψε μου το δικο σου να σε παρω..

Σε φιλω με αγαπη.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΓΙΝΕΣ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ .
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.

http://despoinasdecoupage.blogspot.com είπε...

Σε ευχαριστω πολυ Σκρουτζακο μου, να εισαι και εσυ παντα καλα.

Ανώνυμος είπε...

Thanks for ones marvelous posting! I truly enjoyed reading
it, you might be a great author. I will make sure to bookmark your blog and definitely will come back from now on.
I want to encourage one to continue your great writing, have a nice evening!
My blog post :: newport cigarettes

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου