Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Ειμαι εδω ξανα!





Αυτα ειναι μερικά απο τα τελευταία μου έργα που φτιάχτηκαν χάρη στην πολύτιμη βοήθεια της Σοφίας  http://sofiasvoyage.blogspot.de , της Ελευθερίας, http://eleftheriacreative.blogspot.de και των άλλων  κοριτσιών του βάλε φαντασία  http://decoupage.ning.com/
 Οσα ευχαριστώ κι αν πω ειναι λίγο μπροστά στην αγάπη που μου δείξανε . 
Δεν μου είχε μείνει τίποτα απο τα  υλικά μου  ουτε για δείγμα μετά την πυρκαγιά, και φυσικά δεν είχα και καμιά διάθεση να δουλέψω κάτι,  οταν όμως πήρα τις κούτες απο το εργαστήριο της Σοφίας  http://sofiasvoyage.blogspot.de Και τις άνοιξα... ηταν τέτοιος ο ενθουσιασμός μου, που δεν κρατιόμουν, ετσι... τα έκανα όλα πολυ βιαστικά και λαίμαργα,με συνέπεια να μη είναι και τόσο καλά οσο θα ήθελα, και είναι τα περισσότερα ατελείωτα. δεν με πειράζει όμως κάποια στιγμή θα τα τελειώσω. σας τα δείχνω γιατί είμαι περήφανη που μπορώ ξανά να δημιουργήσω.
Ειμαι περήφανη που άρχισα πάλι να πατάω δειλά δειλά στα πόδια μου, και να σκέφτομαι θετικά (όσο γίνεται δηλαδή).
  Η ζωή προχωράει. ετσι πρέπει!
Οτι... καίγεται... διορθώνετε. και αν δεν γίνετε να διορθωθεί... η ζωή συνεχίζει να προχωρά και να απαιτεί να την ζήσεις και να πας παρακάτω... αν κάθεσαι και κλαις για το χθες, προσπερνάς το σήμερα και κάτι όμορφο που ισως είχε να σου δώσει... και χάνεις το αύριο. και.. πόσα αύριο μου έμειναν πια; 
Η μιζέρια δεν είναι για μένα. δεν μου ταιριαζει. στυλώνω τα πόδια μου ξανά στη γη και .. προχωράω. Με τη σιγουριά που μου  δίνει η πεποίθηση οτι έχω δίπλα μου ανθρώπους που με νοιαζοντε και με στηρίζουν. που ήταν εκεί. δίπλα μου όταν τους χρειάστηκα στα δύσκολα!!!
Η  οικογένεια (αδέρφια ξαδέρφια)  σου τυχαίνει και την έχεις σου αρέσει η όχι. τους φίλους όμως τους επιλέγεις, και τους κάνεις οικογένεια της καρδιάς σου.










































Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου